Innovasjon introduksjon - 3 steg mot bedre innovasjon

INNOVASJON INTRODUKSJON – TRE STEG – GRATIS GUIDE

INNOVASJON INTRODUKSJON – HVORFOR OG HVORDAN?

Innovasjon introduksjon:

I denne 1 minutts videoen gir vi en kort introduksjon for hvorfor og hvordan komme i gang med innovasjon. Last ned vår gratis innovasjon introduksjon «3 steg for bedre innovasjon» her:

GRATIS NEDLASTING: 3 STEG FOR BEDRE INNOVASJON

Forbedre din inngang til innovasjon og fornyelse! Moderne ledelse favner god innovasjons-kompetanse slik at man er rustet for vedvarende markeds-lederskap. Oppfattelsen av hva innovasjon er og kan gjøre er veldig forskjellig. Her er tre steg for å komme godt i gang med det viktige arbeidet:

Har du tenkt på hvordan du skal forsterke din virksomhets fokus på innovasjon og omstilling?

Ja, da tenker du likt som mange andre ledere. I følge en CEO studie av KPMG i Europa frykter hele 75% av lederne inntog av nye markedsutfordrere. 2/3 tror de vil ha vanskelig for å opprettholde sine markedsandeler – og halvparten er redde for at egen forretnings-modell vil bli utdatert eller overflødig.

Slike følelser skaper naturligvis et momentum og søk etter smarte, effektive løsninger for å lykkes.

Vi i IAM vil gjerne hjelpe deg og ditt team. Vi har laget en miniguide med 3 råd om hvordan starte innovasjon effektivt. Du kan enkelt laste den ned på IAMs side execiam.com.

PS: Les gjerne mer om IAMs samarbeid med grunnleggeren av den anerkjente innovasjon metoden FORTH innovation method her.

Ser frem til å høre fra deg!

Hilsen

Inger

Trenger du hjelp?

IAM har lang erfaring og ekspertise med forretningsutvikling, strategi og innovasjon. Vi hjelper ledere i utviklingen av nye kundeorienterte produkter, tjenester og forretningsmodeller. Trenger ditt selskap hjelp med utvikling og fasilitering av innovasjons- og utviklingsprosesser? Ta kontakt eller legg igjen dine detaljer og vi tar kontakt snarest.