Invitasjon til frokost med rykende fersk nyhet

INVITASJON TIL FROKOST MED RYKENDE FERSK NYHET – EKSKLUSIVT LEDERNETTVERK

VI ETABLERER OG INVITERER TIL ET NYTT LEDERNETTVERK FOR ET BEGRENSET ANTALL BEDRIFTSEIERE, LEDERE OG STYREMEDLEMMER. INNOVASJON, STRATEGI OG NYTENKNING – HVORDAN FORSTERKE FOKUS?

VIL DU HØRE MER OM OM DET NYE LEDERNETTVERKET?

RESERVER DIN PLASS PÅ VÅRT FROKOSTMØTE HER.

TIRSDAG 17. SEPTEMBER 2019 KL 0815 – 0930

PIER X, AKER BRYGGE, BRYGGEGATEN 3, 0250 OSLO

MED VENNLIG HILSEN

INGER A. MYKLEBUST, I AM OG BJARNE AAMODT, ISTYRELSEN

Innovasjon, strategi og nytenkning - hvordan forsterker eiere, styret og ledelsen fokus? Vi inviterer til et eksklusivt ledernettverk
Innovasjon, strategi og nytenkning – hvordan forsterker eiere, styret og ledelsen fokus? Vi inviterer til et eksklusivt ledernettverk

Om fasilitatorene

Bjarne Aamodt: Styreleder og partner i iStyrelsen AS. Tidligere toppleder og styreleder i en rekke selskaper, nasjonalt og internasjonalt. Erfaring fra fasilitering av styrenettverksgrupper gjennom 5 år.

Inger A. Myklebust: Etter mange år i store virksomheter som Orkla, PwC og IBM startet Inger i 2015 kreasjon av et unikt miljø for å hjelpe ledere og organisasjoner til vekst gjennom smartere kundeorientert strategi, innovasjon og utvikling. Inger har fasilitert leder- og innovasjonsnettverk i 10 år og har ca 20 års styreerfaring.

Mer om tema

Ta en titt og les mer om tema på vår blogg her – og du vil sikkert ha glede av dette innlegget.

«Alle trender peker i samme retning; innovasjon er helt nødvendig og det holder ikke lenger å ha en passiv, avventende rolle. Det er kritisk at styret motiverer og støtter ledelsen til å gjøre en enda bedre jobb gjennom innovasjon. Tradisjonell styrepraksis inkluderer strategi, revisjon, resultat gjennomgang, risiko evaluering og CEO nominering. Professor Deschamps ved IMD Global Board Center anbefaler å inkludere innovasjon i denne styrepraksisen. Han har formulert 10 nøkkelspørsmål i artikkelen “A practical perspective: Innovation Governance: How proactive is your board?” det kan være verd å se nærmere på.»

Høsten er spennende og vi har flere aktiviteter til deg! Følg med her og i våre sosiale medie kanaler; I AM på Facebook, I AM på LinkedIn.